פקק רירי או הפרשה, ומה המשמעות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/03/2019 | 17:29 | מאת: ב

שלום ד"ר, אני בשבוע 38+3.. לאחר מתן שתן, הבחנתי בניגוב, בהפרשה צמיגית שקופה (ראה תמונה). לאחר ניגוב נוסף היא פחתה.. אציין כי הייתי אחרי הליכה מרובה מחוץ לבית, וכי ההפרשה הייתה נטולת ריח/כאבים/גרד. האם מדובר בפקק הרירי או בהפרשה כלשהיא? אם בהפרשה, האם יש לה משמעות? תודה!

06/03/2019 | 17:32 | מאת: תמונה

זאת התמונה

06/03/2019 | 17:37 | מאת: ב

משום מה אני לא מצליחה להעלות את התמונה. אשמח להתייחסות בכל זאת,עד כמה שאפשר, לפי התיאור שלי. תודה!

שלום נשמע כמו הפרשה תקינה של הנרתיק אין צורך להתיחסות מיוחדת

מנהל פורום רפואת נשים