איחור לא ברור במחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/03/2019 | 11:16 | מאת: דנה

היי דוקטור, תאריך אחרון בו קיבלתי מחזור היה ה16.1 מחזור רגיל שארך מספר ימים לארך ונגמר. לאחר כמה ימים נוספים התחיל דימום נוסף (קל) שנמשך יומיים בערך ומאז לא קיבלתי מחזור. יש לציין שהנני מנסה להיכנס להריון אך בדיקות ביתיות יוצאות שליליות. האם יש סיכוי שהדימום באמצע היה הפלה? ואם כן מתי אקבל מחזור? תודה.

שלום אי אפשר לדעת מה הסיבה לדמום אבל ברור שזו לא הפלה כי הבדיקות היו שליליות כדאי לחכות למחזור עוד שבוע ואז לפנות לרופא אם הוא לא מגיע

מנהל פורום רפואת נשים