יותר ממחזור אחד בחודש וארוך יותר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/03/2019 | 14:38 | מאת: מורן

ב 22.1 קיבלתי מחזור ואז שוב ב 11.2 ( זה התחיל כהפרשות ואז מחזור, יש לציין שזה שבוע שהייתי בלי מצב רוח מסיבה מסויימת) זה היה מחזור יחסית קצר ואחכ ב 22.2 קיבלתי שוב מחזור שנימשך עד היום עם הפסקה של יום-יומיים באמצע, ועם זרם מעט יותר חזק ממש שיש לי בדכ( בדכ יש לי זרם חלש יחסית) יש לציין שבדכ המחזור שלי דיי סדיר, ולא קיימתי יחסי מין. רציתי לשאול מה יכול להיות הסיבה?ואם צריך לפנות כבר עכשיו או שאפשר לעקוב אחרי זה ולראות מה יהיה בחודש הבא?

01/03/2019 | 14:47 | מאת: מורן

**מתקנת את המחזור השלישי קיבלתי ב 20.2 ולא ב 22.2 ומוסיפה שאיני נוטלת גלולות

שלום יתכן שזה עקב נטילה לא סדירה של הגלולות כדאי לפנות לבדיקה

03/03/2019 | 07:47 | מאת: מורן

ציינתי, אני לא נוטלת גלולות

מנהל פורום רפואת נשים