פספוס גלולה ראשונה יסמין +

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/02/2019 | 20:09 | מאת: אנונימי

אני נוטלת גלולות יסמין+ קבוע, אתמול הייתי צריכה להתחיל חפיסה חדשה ושכחתי לקחת את הגלולה הראשונה. לקחתי אותה באיחור של יותר מ12 שעות (קצת פחות מ24). האם אני לא מוגנת כל החודש? רק בשבוע הראשון? במידה וקיימתי אתמול יחסי מין עם בן הזוג ללא קונדום, האם אני בסכנה להריון? גם אם הוא לא גמר בפנים והייתי ביום האחרון של המחזור? תודה מראש!

שלום את לא מוגנת כל החודש אם קיימת יחסים ביום האחרון של המחזור אין חשש להריון

מנהל פורום רפואת נשים