צריבה במתן השתן (לא דלקת שתן)

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/02/2019 | 20:17 | מאת: אנה

שלום רב, לפני שבועיים עשיתי בדיקת PAP בעקבות כאבים שחשתי בקיום יחסי מין ודימום שהיה לאחר מכן. בינתיים לא שמעתי מה התוצאות אבל הבנתי שזה סימן טוב אם לא ממהרים לעדכן אותך בהם. מזה שבוע התחלתי לסבול מצריבה במתן השתן וצורך ללכת לשירותים כאשר השלפוחית לא מלאה בכלל. לאחרונה זה החמיר ויש צריבה חזקה ואפילו דימום קל (אני לא במחזור). ממה זה יכול לנבוע ? עשיתי בדיקת שתן הבוקר וקיבלתי תוצאות שהכל תקין אין לי דלקת שתן וכל התסמינים תקינים . אז מה זה יכול להיות ?

שלום יתכן וזו דלקת בשתן או דלקת בנרתיק כדאי לפנות לבדיקה חוזרת

מנהל פורום רפואת נשים