פטריה בכמה מוקדים בגוף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/02/2019 | 17:25 | מאת: מיכל

שלום, האם יכול להיות שהקנדידה שחוזרת לי שנים כל הזמן בנרתיק היא מסוג גלברטה והקנדידה שיש לי בגרון ובלשון היא מסוג אחר? משטח הלשון יצא תקין, אבל 3 רופאים אמרו לי שרואים בוודאות שיש לי קנדידה בלשון ובגרון. הבעיה היא שכך אנו לא יודעים את סוג הפטריה... אני אמורה להתחיל טיפול תרופתי בפלוקנוזול(מדוכאת חיסון) אחרי שמשחות לא עזרו. במידה ופלוקנוזול לא יעזור כמה עוד ניסיונות של תרופות יש לעשות על מנת לכסות את כל הסוגים? תודה מראש

שלום לפטריה בנרתיק הטפול הוא רק פלוקנול לפטריה במקומות אחרים יש להתיעץ עם הרופא המתאים

מנהל פורום רפואת נשים