גלולות דחוף תודה לעונים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/02/2019 | 13:39 | מאת: אד

היי בת 19 וחצי לוקחת כבר שנה גלולות של פמינט וסובלת ממיגרנה עם אאורה. לפני כמה ימים הייתי אצל רופאת נשים שאמרה לי להפסיק במיידי לקחת את הגלולה פמינט ולקחת גלולה חדשה שנקראת "סרזט" אני ממש לא יודעת מה לעשות כי הבנתי שבגלולה החדשה מקבלים רק פעם אחת מחזור ושאין מחזור סדיר בכלל ויכול להיות גם שלא יהיה מחזור בכלל רק שיהיו דימומים פעם ב יש לי 2 שאלות: 1 האם זה שלא אקבל מחזור סדיר כל חודש יגרום לגוף שלי להתנפח ולעלות במשקל?ויפגע לי בפוריות? 2 אמרו לי שהגלולה סרזט ממש גורמת לירידה בחשק המיני האם זה נכון?? תודה לעונים

שלום אכן אם יש מיגרנות יש להפסיק גלולות גלולות סרזט מכילות רק פרוגסטרון ולכן מותרות לשמוש אכן עושות וסת לא סדיר אין עלייה במשקל

מנהל פורום רפואת נשים