הריון לאחר בדיקת אולטרסאונד לפני שבוע

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/02/2019 | 08:28 | מאת: שיר

בוקר אור, המחזור האחרון היה ב6/01, לפני שבוע הייתי אצל רופאת הנשים שלי לגבי התייעצות לכניסת הריון נוסף, לא נראה שום דבר באולטרסאונד כאשר בדקה תקינות רחם. אתמול ביצעתי בדיקה בייתית ויצאה חיובית באופן מובהק! יכול לקרות מצב כזה של הריון כאשר לא ראתה אפילו שק באולטרסאונד לפני שבוע?

15/02/2019 | 13:00 | מאת: יעל

אני לא רופאה אבל ככל הידוע לי, הגיוני שלא ראו כלום בשבוע שעבר ובכל זאת יש הריון. שבוע שעבר היית בשבוע 4 ושק הריון אפשר לראות רק משבוע 5.

שלום אם מדובר בהריון צעיר לא יראו כלום באולטראסאונד יש להמשיך מעקב

מנהל פורום רפואת נשים