ייעוץ בנושא לקיחת פוסטינור במקביל לנובורינג

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/02/2019 | 21:46 | מאת: קרן

ערב טוב, אני בת 30 ומשתמשת באופן קבוע בטבעת וגינלית נוברינג . הוצאתי את הטבעת בזמן קיום יחסי מין עם הבן זוג שלי ושכחתי להחזירה בפעם הראשונה אי פעם. מאז עברו כ20 שעות, וכמובן שהחזרתי אותה ישר. הטבעת הוחדרה מחדש לאחר שבוע הפסקה לפני שבוע ויומיים. לפי הבדיקה שלי מההתייעצויות דומות הדעות חלוקות מאוד אם כדאי לקחת פוסטינור. חלק ממליצים לקחת ליתר ביטחון וחלק אומרים שאם הדבר קרה בשבוע הראשון אין צורך לדאוג ולהמשיך רגיל עם הטבעת בלבד. הרוקח בבית מרקחת אמר שהוא לא ממליץ לקחת במקביל גם פוסטינור וגם נוברינג מעודף הורמונים והוא לא יודע להגיד אם הפוסטינור יסתור את ההשפעה של הנובורוניג. אני לא רוצה סתם לקחת פוסטינור ולהכניס חומרים לא כל כך בריאים לגוף ובעלי תופעות לוואי. השאלה שלי אם באמת כדאי לקחת פוסטינור ליתר ביטחון? ואם כן, האם להמשיך כרגיל במקביל עם הנובורינג ולהוציא אותו ולהכניס חדש בזמן שהייתי אמורה או לשנות ימים? או לשים ברציפות חדש? והאם להשתמש בקונדום ליתר ביטחון בשבוע הקרוב עם פוסטינור והנובורינג? תודה רבה מראש

שלום השאלה מאד מבולבלת אם היתה הפסקה של 20 שעות וקיימת יחסי מין - כדאי לקחת פוסטינור אין השפעה על יעילות הטבעת

מנהל פורום רפואת נשים