מחזור שמאחר שוב בת 17

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/02/2019 | 17:07 | מאת: אנונימית

שלום, אני בת 17 בדרך כלל המחזור שלי היה סדיר אך מתחילת השנה הזו התחילו להיות איתו בעיות. מסוף חודש עשירי לא קבלתי מחזור חודשיים וחצי, הלכתי לגינקולוג והוא הסביר שזה יכול להיות בגלל תת המשקל שלי ובגלל גיל ההתבגרות, קבלתי כדורים פרימולוט נור לשבוע ולאחר מכן קבלתי מחזור, זאת אומרת שמחזור האחרון שלי היה ב30.1 ועדיין לא קבלתי מה זה יכול להיות? זה טבעי או שאני צריכה לחזור לרופא?

שלום כמו שהרופא הסביר לך זה בהחלט טבעי אם את לא מקבלת עוד חודש תחזרי לרופא

מנהל פורום רפואת נשים