הפלה תרופתית שק הריון וחלמון ללא עובר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/02/2019 | 09:32 | מאת: לינוי

שלום אני בהריון היתה לי וסת אחרונה ב15.12.18 אורך המחזורים שלי הם 25 ימים כ-6 ימים. למיטב זכרוני גודל שק ההריון הוא 4 מ"מ, לא נעשו לי בדיקות דם בכלל. הייתי אצל הגניקולוג והוא המליץ לי לעשות הפלה תרופתית היום אצלו בקליניקה היות ולא רואים עובר או דופק. רציתי לדעת האם יתכן וכדי להמתין עוד קצת? מעבר לזה האם זה הליך תקין לעשות אצל הגניקולוג בקליניקה את ההפלה התרופתית (החדרה לנרתיק של 4 ציטוטק לפי ההסבר) היות ועשיתי בעבר (לפני 17 שנים) הפלה ונדרשתי להיות בבית חולים להשגחה של 10 שעות אחרי ההליך.

שלום אני נוהג לבצע 2 אולטראסאונדים בהפרש של שבוע זה מזה לפני שאני מחליט על הצורך בהפלה ניתן לבצע הפלה תרופתית במרפאה

מנהל פורום רפואת נשים