עיגולים שחורים בבדיקת אולטרסאונד וגינלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/02/2019 | 22:47 | מאת: סיגי

שלום. הייתי אצל רופא נשים בבדיקת אולטרסאונד וגינלית שגרתית. במסך ראיתי שבתוך הרקע הלבן היו איזורים (אליפסות) בצבע שחור כמו מעין בועות שחורות בתוך הרקע הלבן והרופא בעזרת המחשב סימן אותן. לצערי לא שאלתי אותו מה המשמעות של האיזורים האלה ונשארתי עם חששות. אשמח להבין מה הם אותם איזורים שחורים, מדוע מסמנים אותם והאם יש סיכון בהימצאם? אציין שאינני בהריון. תודה רבה!

שלום אני לא יכול לדעת כי אני לא יודע איפה הם נראו האם ברחם או בשחלות כדאי להראות את התשובה הכתובה לרופא המטפל

מנהל פורום רפואת נשים