זיבה ושינויים במחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/02/2019 | 21:09 | מאת: מור

ערב טוב, נדבקתי לפני כחודש+ בזיבה מבן זוגי לשעבר. ניתן לי טיפול שהתברר כמוצלח (בבדיקת std כבר לא נמצא החיידק) אבל יחד עם זאת שני המחזורים שקיבלתי לאחר הטיפול היו מאוד מוזרים, קודם כל כואבים יותר וגם מתחילים בדימום חום כזה שלפני כן מעולם לא היה. האם זה תקין אחרי זיבה? זה מעיד על איזה שהוא נזק? יש סיכוי שהחיידק לא הושמד לחלוטין למרות שהוא לא נראה בבדיקת השתן? תודה רבה!

שלום לא נראה שיש קשר לזיבה אם זה קורה גם בחודש הבא כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים