שכיחת הגלולה החמישית בחפיסה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/01/2019 | 13:18 | מאת: שני

שלום, שכחתי לקחת את הגלולה ה5 בחפיסה ולקחתי אותה בהפרש של 15 שעות מהמועד. ושכבתי עם בן הזוג שלי לאחר שלושה ימים. לאחר מכן לקחתי בהקפדה ואתמול לקחתי גלולות 10 שעות לאחר השעה שהייתי צריכה. כבר שבוע וחצי שיש לי דימום עדין מהווסת. האם יכול להיות שזה הריון?

22/01/2019 | 13:51 | מאת: שני

יש לציין שאני יום לפני השבוע האחרון של הגלולות צריכה לקבל עוד פחות משבוע מחזור

שלום את לא מוגנת אבל אי אפשר לדעת אם זה הריון אלא רק לאחר סיום החפיסה הדמום הוא כי לא לקחת את הגלולות סדיר

23/01/2019 | 10:26 | מאת: שני

עשיתי אתמול את הבדיקות הריון ויצא שלילית.

מנהל פורום רפואת נשים