פטריה וגינלית שכל הזמן חזורת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/01/2019 | 00:38 | מאת: מיכל

שלום, יש לי פטריה וגינלית שכל הזמן חזורת כבר 8 שנים,(למרות טיפול בכל המשחות הקיימות כולל ניסיון בחומצה בורית וניסיון של 3 כדורי פלוזנוקול). ובמקרה לאחרונה עקב שימוש במשאפים לאסתמה פטריה בגרון ובלשון שלא עברה עם משחות ותרחיצים. נאמר לי שאוכל לקבל טיפול בכדורים אנטי פטרייתים לתקופה לא קצרה. האם פלוקנוזול יהיה טוב ל 2 הדברים ביחד? הבנתי שנותנים פעם בשבוע לחצי שנה, או שעדיף ספורנוקס? תודה מראש

שלום לפטריה וגינלית עדיף פלוקנול כדאי לשאול רופא משפחה לגבי הפטריה בפה

מנהל פורום רפואת נשים