נובורינג והוצאה של התקן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/01/2019 | 12:34 | מאת: שרון

שלום וברכה ב 18.12.2018 הוצאתי נובורינג ושמתי התקן. ב 19.12.2018 קיבלתי מחזור כרגיל ב01.01.2019 הוצאתי את ההתקן אחרי כאבים חזקים שהיו לי. מאז ועד עכשיו היו לי כתמי דם קלים בלי מחזור. המחזור עד כה לא הגיע ואני מוטרדת מתי אפשר להתחיל נובורינג? האם אפשר להתחיל נובורינג עכשיו ולקיים יחסי מין רק בעוד שבוע? האם יכול להיות שהכתמים שהיו הם בעצם מחזור? תודה רבה

שלום כדאי לבצע בדיקת הריון ולהמתין לוסת כדאי להחדיר נובה רינג ביום הראשון של הוסת

מנהל פורום רפואת נשים