שכחתי גלולה דיאנה 35

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/01/2019 | 15:13 | מאת: עדן

היי, אני כבר 10 חודשים לוקחת גלולות דיאנה 35. לאחר שסיימתי לקחת את החבילה העשירית, הייתי צריכה לחכות 7 יום וביום השמיני להתחיל את החפיסה החדשה. שכחתי לקחת ביום השמיני והתחלתי לקחת מהיום התשיעי כל 24 שעות.(יום הפסקה יותר משהייתי צריכה). לאחר שישה ימים נזכרתי בכך ששכחתי לקחת את הגלולה ולקחתי שניים באותו יום. האם עדיין ההגנה נשמרת וממשיכה כרגיל עד סוף החודש?

שלום את לא מוגנת לאורך כל החפיסה

20/01/2019 | 14:33 | מאת: עדן

אוקיי, ואם אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין בשבוע הראשון של הגלולות לאחר שחיכתי 8 ימים במקום 7 ימי הפסקה מהגלולות בזמן המחזור האם יש סיכוי שנכנסץי להריון?

מנהל פורום רפואת נשים