איחור המחזור אחרי שלוש בדיקות הריון ביתיות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/01/2019 | 17:24 | מאת: דניאלה

אני וחבר שלי עשינו אנאלי לכמה דקות בלי קונדום והייתה דקה שהרגשנו שזה שזה בפות, לאחר מכן הפסקנו .. ומאז מאחר לי המחזור , עשיתי 3 בדיקות הריון ביתיות ושלושתן היו בבוקר , ואחרי איחור המחזור הבדיקה האחרונה הייתה שבועיים אחרי שאיחר לי וגם יצא שלילי , אבל שוב המחזור מאחר , למה זה קןרה ? ולא אני כמעט לא בלחץ, יש לציין כי הייתי מקבלת כל חודש והפעם זה כבר פשוט לא בא , אפשר הסבר ?

שלום ככל הנראה הביוץ לא הופיע החודש או הופיע באחור אי אפשר לדעת למה

מנהל פורום רפואת נשים