עיכוב מחזור אחרי מדבקות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/01/2019 | 13:12 | מאת: חגית

שלום! אני אמא ל6 ילדים ברוך ה בת35 הבן הקטן בן 4.5 כארבע שנים עם מדברית אוורה הפסקתי סביב ראש השנה את השימוש בהם במטרה להיכנס להריון נוסף ב18/12 קיבלתי מחזור לאחר שקיבלתי כדורים לזירוז בשל 8 שבועות ללא וסת מאז שוב לא קיבלתי מחזור וכרגע בדיקות הריון שליליות האם הגיוני? כמה זמן עוד לחכות? האם יש מצב שהמחזור יגיע לבד ללא כדורים כדי שהגוף יחזור לעצמו? תודה מראש!!!

שלום יתכן שהמחזור יופיע ספונטנית אבל לא ניתן לדעת מתי

15/01/2019 | 19:46 | מאת: חגית

תודה על התשובה! אז זה תקין? אפשרי פשוט לחכות או צריך להבדק מתישהו?

מנהל פורום רפואת נשים