נטילת גלולות עם מחזור ארוך

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/01/2019 | 19:58 | מאת: נטילת גלולות עם מחזור מאד ארוך

ערב טוב, לפני חודש ושבוע התחלתי לקחת גלולות (לאחר 14 שנה שלא לקחתי) . מסוג סרזט..המחזור נמשך ולא מפסיק. התחלתי את החפיסה השניה מסוג פמונין (כי את סרזט לא היה ניתן להשיג והרוקח אמר שזה אותו הדבר) אני שבוע אחרי החפיסה השניה ועדיין יש מחזור (מציינת שאני בת 44 ומעשנת קל) ובנוסף אני אנמית.האם זה נורמלי??????? לא עדיף כבר להפסיק וזהו??

שלום זו תופעת לואי של הגלולות האלה לעיתים זה נפסק לאחר כמה זמן ולעיתים לא

מנהל פורום רפואת נשים