אי הופעת ווסת ואין הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/01/2019 | 10:39 | מאת: מירב

שלום, קיבלתי ווסת בפעם האחרונה ב20/11 מדובר באיחור של חודש בערך. כמובן ששללתי הריון, גם באמצעות בדיקות ביתיות וגם בדיקת דם שיצאה נמוכה (1.2) אני רוצה לצאת כי לפני 3 חודשים נישאתי וחודש קודם לכן הומלץ לי (ע״י רופאת נשים) ליטול 2 גלולות ביום על מנת לדחות את המחזור מכיוון שנטילת שתי חפיסות רצופות אינן עובדות עבורי. לאחר מכן קיבלתי עוד פעמיים מחזור, ורק במחזור שלישי אין לי ווסת. אציין שאני נוטלת כ4 שנים גלולות ומחזור שלי מאוד סדיר ומעולם לא קרה שנדחה או לא הגיע. אודה לתשובתך

שלום נראה לי שזו תופעה של הגלולות ולא מהווה בעיה כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים