דימומים וכתמים בת 48

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/01/2019 | 00:26 | מאת: ריבי

בת 48 מחזור סדיר עד לאחרונה 10 שנים אחרונות הייתי עם התקן ג'ניפיקס למניעת הריון לאחרונה המחזור התחיל להתקצר מחודש לשלושה שבועות בערך והתחילו לי בעיות של כתמים גם בתקופה שלאחר המחזור. חשבתי שהבעיה היא עם ההתקן והוצאתי אותו אבל הבעיה ממשיכה . מה שחשוב לי להדגיש בעיקר ואשמח לקבל תשובה או הסבר לתופעה בכל פעם שאני יוצאת לשרותים (סליחה על התאור אבל זו גם הסיבה שעדין לא הלכתי לרופא לברור) זה מופיעה רק בזמן שאני מתפנה הלחיצה גורמת לדימום מהנרתיק !! זה לא טחורים בוודאות ואני גם לא סובלת מעצירות . אני גם בודקת את עצמי והדימום הוא מהנרתיק מה יכולה להיות הסיבה ? מה הקשר בין המעי לדימום מהנרתיק. אני די בלחץ כי אמא שלי נפטרה בגיל 56 מסרטן המעי מכיוון שאני נקראת קבוצת סיכון ביצעתי בדיקת קולניסקופיה בגיל 40 שהיתה נקיה לחלוטין והומלץ לי לחזור לבדיקה חוזרת בעוד 10 שנים זה אומר עוד שנתיים . האם יש קשר או סיבה להקדים את הבדיקה למועד מוקדם יותר ??

שלום אין קשר בין המעי לרחם כדאי לבצע ברור לדימומים ע״י אולטראסאונד וביופסיה מרירית הרחם

מנהל פורום רפואת נשים