טעות במחזור עם מדבקות אוורה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/01/2019 | 10:20 | מאת: נעמי

שלום, אני משתמשת במדבקות אוורה למניעת הריון. שמרתי על מחזור סדיר עד כה. השבוע עשיתי טעות. הורדתי את המדבקה ביום בו הייתי צריכה אך שכחתי לשים מדבקה חדשה. המשכתי ככה 3 ימים עד שנזכרתי להדביק. ברגע שנזכרת מיד הדבקתי והבנתי שעליי להתחיל מחזור חדש כאילו היה זה השבוע הראשון. אך למרות המאמץ, התעוררתי למחרת עם דימום כשהוסת כבר התחיל, למרות שעברו רק שבועיים מאז האחרון. עכשיו אני תוהה- להוריד את המדבקה שהדבקתי? להדביק חדשה ביום ההחלפה המקורי? להדביק חדשה ביום בו הדבקתי את הנוכחית? האם אני מוגנת?

שלום כדאי להוריד את המדבקה לחכות שבוע ואז לשים חדשה את לא מוגנת לשבועיים הקרובים

מנהל פורום רפואת נשים