יובש וגרד בנרתיק התייעצות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/01/2019 | 12:31 | מאת: רומי

שלום, אני בת 22 עם בן זוג קבוע ובתקופה האחרונה לאחר כל קיום יחסי מין אני סובלת מספר ימים (נע בין יום יומיים ל3-4 ימים) מגרד וצריבה רציניים בנרתיק (לא במתן שתן אלא תחושת גרד לאורך כל היום) יש לציין שזה מאוד לא נעים וגם גורם לי לפחד מקיום יחסי מין וגם באמת גורם לסבל בחיי היום יום הייתי כמה פעמים אצל רופאות נשים שונות שכל אחת אמרה משהו אחר (פטריה, דלקת וכו..) אבל שום טיפול לא עזר וזה ממשיך לחזור כל פעם אני לוקחת גלולות באופן קבוע כבר מספר שנים , האם יש קשר? הבנתי שגלולות עלולות לגרום ליובש בנרתיק ומה ניתן לעשות? האם יש טיפול תרופתי או דרכים אחרות? תודה

שלום אני לא יכול לדעת בלי בדיקה אבל על פניו זה נראה כמו דלקת גלולות אכן יכולות לגרום ליובש בנרתיק תנסו להשתמש בגל נגד חיכוך כמו ky

מנהל פורום רפואת נשים