בעיה בשחלה? האם יש סיבה שבחודש אחד יותר מהשני?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/12/2018 | 16:46 | מאת: מור

היי! במשך שנה יש לי הפרשות חומות וטיפה דימום בימים שלא במחזור. עשיתי בדיקות כולל בדיקה שהרופאה הסתכלה עם ״זכוכית מגדלת״. הרופאה ראתה שההפרשות מגיעות מהרחם ולא מצוואר הרחם ולכן אמרה שאין אופציה אחרת חוץ מגלולות. לפני 5 שנים הייתה לי אותה בעיה ולקחתי גלולות והיו לי הרבה תופעות לוואי, ולכן לא מעוניינת באופציה הזאת. שאלה ראשונה? יש אופציות אחרות? בהמשך לשאלה, ב4 חודשים האחרונים ביצעתי מעקב ומה שגיליתי זה שבחודש ראשון ושלישי למעקב היה הפרשות רק יומים ובחודש השני והרביעי היו הפרשות בין 10 ימים ל14 ימים שלא במחזור, יכול להיות שזה קשור לשחלה אחת? תודה!

שלום אני על פניו לא רואה אופציה אחרת ואין קשר לצד ימין או שמאל

מנהל פורום רפואת נשים