גירודים בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/12/2018 | 19:59 | מאת: מתוקה29

היי מאז ומתמיד סבלתי בגירודים בלתי פוסקים באיבר המין כל פעם הייתי מטפלת לבד בטיפול של פלוקנול 2 כדורים או אגיסטן היה עוזר לכמה ימים ושוב חוזר ובסוף החלטתי לקבוע תור למומחית שעוסקת בפטריות וגירודים חוזרים היא בדקה אותי ומצאה שהיה לי חיידק ונתנה לי טיפול לחצי שנה של פלוקנול אחת לשבוע לקחת כדור התחלתי את הטיפול באמצע אוגוסט ואני אמורה לסיים אמצע פברואר ובזמן האחרון הגירודים חזרו וזה מגרד ומציק ואני פועלת לפי ההנחיות של הרופאת נשים מה לעשות ומה לא לעשות הייתי מגלחת הכל למטה והפסקתי לגמרי ואני משתמשת בסבון אינטימי שהרופאת נשים אמרה לי להשתמש הפסקתי עם תחתוניות כמו שאמרה לי ולקחתי טיפול של אגיסטן משחה וגינאלי זה עזר לכמה זמן ושוב חזר ויש לי הפרשות כך שהתחתונים תמיד מתלכלכים וזה נותן הרגשה לא נעימה ביום יום אז החלטתי לחפש באינטרט אולי יש תחתוניות 100 אחוז כותנה כי הרופאת נשים אמרה לי שתחתונים ובגדים מומלץ רק מ מאה אחוז כותנה אז מצאתי בחנות טבע תחתוניות חד פעמיות ורב פעמיות ממאה אחוז כותנה מלאה לקחתי את החד פעמיות והרוקחת אמרה לי שזה תחתוניות במיוחד לנשים הסובלות מגירודים ופטריות חוזרות והתחלתי להשתמש לפני שבועיים בערך יכל להיות שיש קשר בין הגירודים לתחתוניות? והאם אתם ממליצים על תחתוניות של חברת אורגניקס מאה אחוז כותנה מלאה?

שלום אין לא מידע על סוגי תחתוניות את צריכה לנסות ולראות מה מתאים לך

מנהל פורום רפואת נשים