ציסטה .................

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/12/2018 | 12:24 | מאת: אס

היי שלום אני בת 26 בתולה עשיתי בדיקת us לבטן תחתונה נמצא כי ישנו מבנה ציסטי עכור בגודל 38*60 ממ, סביבו יש רק מה שחלתית מעוטה ללא נוזל בתוכו, אורך 26ממ רוחב 21 סמ עובי רירית הרחם אחידה 4.6 ממ מה המשמעות של כל אלו? זה מסוכן? אני בעיקר סובלת כל כמה חודשים ממחזור לא סדיר, יש סיבה שדברים אלן קורים? אשמח למענה ולמידע תודה רבה !

שלום יש לבצע ברור מלא של הציסטה כולל בדיקות דם ואולטראסאונד דופלר ואם הציסטה לא נעלמת תוך חודש כדאי לנתח ולהוציאה

26/12/2018 | 13:19 | מאת: אס

תודה על נמענה אוקיי למה ניתוח? זה גדול? מסוכן? אפשר פירוט בבקשה? תודה

פרוט דרך רופא המטפל שמכיר אותך ואת ההסטוריה זו תסטה שדורשת מעקב ואם לא נעלמת יש לנתח

27/12/2018 | 11:55 | מאת: אס

אוקיי תודה רבה על המענה!!!!! אני צריכה גם לבצע בדיקת דם הורמונליות, האם עדיף שאלך מיידית לרופא עם הבדיקה רק /של הציסטה או שאפשר לחכות עם זה חודש עד שאעשה את הבדיקות דם? כי הרי צריך לעשות אותן רק עם המחזור, תודה לך שוב

מנהל פורום רפואת נשים