נוזל צלול מאחורי הרחם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/12/2018 | 10:45 | מאת: סאני

שלום. לפני כ4 חודשים עשיתי בדיקת אולטרסאונד בה התקבל ממצא נוזלי צלול בגודל 35*19 ממ. הרופא שלי אמר כי מדובר בציסטה והשאיר אותה למעקב. השבוע ביצעתי אולטרסאונד נוסף שבו הממצא גדל ל72*36. אציין כי בספירת דם הכל יצא תקין ובבדיקת נוגדנים המופיעים בעת דלקת הכל תקין. כמו כן, בשתי הבדיקות הטכנאית אמרה כי הממצא לא נראה כמו ציסטה ואילו 2 רופאים אמרו שזו כן ציסטה. אשמח לדעת מה זה יכול להיות. האם יש סיבה לדאגה וטיפול דחוף?

שלום סביר להניח שזו ציסטה חסרים לי פרטים לחוות דעת מלאה אבל בעיקרון מומלץ לכרות ציסטה בגודל כזה

מנהל פורום רפואת נשים