PRIMOLUT NOR T.BL.5MG NEW

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/12/2018 | 10:33 | מאת: בתי

בוקר טוב ושבוע מצוין צוות יקר נחמד וחשוב קיבלתי תרופת PRIMOLUT NOR T.BL.5MG NEW, כדי לייצב ולדחות את המחזור במידה סבירה ויציבה. לכתחילה הרופא נתן לי לקחת כל חודש ל- 20 יום (40 כדורים פעמיים ביום), כעת סיימתי את המינון להחודש, וברצוני להמשיך לקחת עוד חפיסה כדי לדחות לעוד 10 ימים לפחות. השאלה: האם אני יכולה להמשיך ולקחת עוד כדורים כדלעיל. תודה רבה רבה למפרע ועל כל תשובות ועידכונים באתר הנחוץ שלכם, חן חן. בתי

שלום ותודה רבה את יכולה להמשיך עוד 10 ימים יתכנו דמומים או הפרשה דמית ואז כדאי להפסיק

מנהל פורום רפואת נשים