דימום אחרי הוסת וחזה גדל

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/12/2018 | 12:19 | מאת: דנה

המחזור שלי הקדים ב9 ימים, ונגמר לפני שבוע, ואתמול התחיל לי דימום שנמשך עד עכשיו. בנוסף לפני חודש וחצי התחיל לגדול לי החזה משמעותית, (מה שקורה בדר"כ לפני מחזור) רק שהפעם הוא לא חזר לגודל הטבעי והוא כבר במצב מאד גדול מאז. עשיתי בדיקת הריון לפני מספר ימים שיצאה שלילית. בעבר היה לי מקרה דומה ודובר בציסטה, רק ללא עניין החזה. אשמח לשמוע דעה, תודהנ

שלום חסרה לי הרבה אינפורמציה מכדי שאוכל לחוות דיעה אני ממליץ לפנות לרופא מטפול לבדיקה וברור סיבת הדמום

מנהל פורום רפואת נשים