מחזור לא סדיר שמלווה בסערות הורמונליות שמשבשות את התפקוד היום יומי שלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/12/2018 | 18:53 | מאת: סימה

היי, שמי סימה ואני בת 26. אני סובלת ממחזור לא סדיר מאז שאני מכירה את עצמי. כשאני מגדירה סובלת- אני באמת סובלת. עיקר הסבל הוא ההורמונים. המצבי רוח שפוקדים אותי מבחינתי הם לא פאיירים או אנושיים. אני בוכה המון. ומהר. אני מרגישה כל כך חסרת אונים ואני כרגע מטפלת בבעיה שלי באמצעות דיקור סיני. הטיפול רק התחיל והוא בחיתולים כרגע והתסמינים שציינתי הרגע - צפים לכל עבר במיוחד כשהתחלתי את הדיקור הסיני. בבקשה - האם התופעות ההורמנליות שלי (כפי שתיארתי איך אני מרגישה ומה אני עוברת ביום יום) הם תופעות שכיחות? האם נתקלת בהרבה נשים עם אותן הבעיות? האם זה לגיטימי להרגיש שבויה למלחמת ההורמונים שהולכת לי בגוף? אני חסרת אונים . אולי עצם העובדה שמה שאני עוברת גם אולי אחרות עוברות- תכניס אותי לפרופורציה. תודה !

שלום זה קורה גם לאחרות בצורה זו או אחרת

מנהל פורום רפואת נשים