אין מחזור ואין היריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/12/2018 | 11:23 | מאת: נועה

שלום , המחזור שלי סדיר, בין 28-30 ולרוב 29 ימים, הייתי עם גלולות רק למשך חודשיים.9 חודשים אחרונים הוא היה סדיר. המחזור האחרון שלי היה ב02.11 , כלומר ביום שבת הייתי אמורה כבר לקבל מחזור. יום ראשון ואתמול הרגשתי קצת כאבי מחזור קלים. היום כבר יום שלישי ואפילו אין סימנים שהוא מגיע, בדיקת היריון שלילית. אנחנו מנסים להכנס להיריון כבר 10 חודשים. מה דעתך יכולה להיות הסיבה לכך? החודש לא התעסקתי במתי בייצתי כי רציתי לקחת קצת חופש מהבדיקות האלה...והאמת שאני ממש לא בתקופה לחוצה או משהו כזה..אני לא רואה סיבה הגיונית למה המחזור לא מגיע...

04/12/2018 | 11:25 | מאת: נועה

הייתי עם גלולות 09-10 בשנת 2017... היה לי אי סדר במחזור עד ינואר ומחודש פברואר הוא סדיר..

שלום כנראה שהביוץ מתעכב מסיבה כלשהיא

מנהל פורום רפואת נשים