איחור במחזור+ הפרשות חומות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/11/2018 | 12:23 | מאת: שרון

היי, אני בת 20, בריאה. המחזור שלי בדרך כלל די סדיר. לפני חודשיים נסעתי לח"ול לתקופה של שלושה חודשים, מספר ימים לאחר שהגעתי לכאן התחיל לי מחזור בזמן, מאז המחזור הבא לא מגיע (איחור שך שבועיים) אין סיכון להיריון. יש קצת תחושת חוסר נוחות וגינלית. בימים האחרונים התחילו לי הפרשות חומות בניגוב בלבד ולא בכל פעם. האם זה תקין?

שלום יש צורך בבדיקה

30/11/2018 | 12:52 | מאת: שרון

לא ציינתי שאני בתולה ושעדיין אהיה בחו"ל למשך התקופה הקרובה (חודש). מה עליי לעשות?

30/11/2018 | 13:16 | מאת: שרון

חשוב לי גם לציין שזה קרה לי בעבר- כשהתגייסתי קיבלתי מחזור מספר ימים לאחר הגיוס והבא אחריו איחר והץלווה בתחושות חוסר נוחות וגינליות, אז ביקרתי אצל רופא נשים שלא בדק אותי (כי אני בתולה) וגם לא התרגש. חודש לאחר מכן המחזור חזר לעצמו

מנהל פורום רפואת נשים