הריון....................

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/11/2018 | 05:54 | מאת: מאיה

היי בוקר טוב. שכבתי עם חבר שלי ויום אחרי עם האקס לא שאני גאה בזה ואני מתה מפחד וזה היה יום לפני הביוץ עם האקס .אני בהריון כרגע.החבר גמר בתוכי וזה היה יומיים לפני הביוץ והאקס לא גמר בתוכי ולא גמר בכלל רק חדר לשתי דקות הסיכויים הכי גבוהים שאני בהריון מהחבר.נכון? אני כבר משתגעת.

שלום אי אפשר לדעת

29/11/2018 | 20:40 | מאת: מאיה

קודם כל תודה רבה על תגובתך המהירה. אבל סיכויים יותר גדולים שאני בהריון מהחבר כי הוא גמר בתוכי .נכון?בעוד שהשני לא גמר בתוכי ולא בכלל

מנהל פורום רפואת נשים