וסת ושימוש בפומיניק?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/11/2018 | 15:00 | מאת: יעל

שלום, אני בת 27. נוטלת פומיניק זה 21 ימים. הוסת שלי לא סדירה, אני מקבלת פעם בחודשיים - שלושה ולכן הרופא המליץ לי לקחת גלולות. הוא אמר שייתכן שיהיו דימומים. לא היו דימומים כלל עד אתמול. התחיל עם כתם קטן והיום יש דימום שדומה לוסת. למיטב הבנתי אני לא אמורה לקבל מחזור, אני טועה? האם יש צורך להיבדק ? חשוב לציין כי אני ממש לא מצליחה להקפיד על נטילת הגלולה באותה השעה כל יום. התחלתי בשעות הערב אבל ברוב הימים שוכחת ולוקחת למחרת בבוקר - האם זו הסיבה? תודה מראש יעל

שלום זה שכיח בחפיסה ראשונה אבל אם את לא לוקחת בצורה סדירה באותה שעה זה יכול לגרום לדמום

מנהל פורום רפואת נשים