כאבים בזמן קיום יחסים לאחר דלקת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/11/2018 | 02:32 | מאת: גיל

אני בת 20. לפני כחודשיים בערך הרגשתי צריבה וכאבים באזור הנרתיק הלכתי לבדיקה והסתבר כי יש לי פטריה. טופלתי בנרות אגיסטן אך לאחר הטיפול המשיכו הכאבים. הלכתי לגניקולוג עשו לי תרביות ואולטרסאונד והכל היה תקין. הכאב הפסיק אך מאז כל פעם שאני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי כואב לי מאוד בזמן החדירה ולאחר קיום היחסים שורף מאוד. האזור אינו יבש. המליצו לי לחכות כמה שבועות לאחר הפטריה ולא לקיים יחסים כי האזור פצוע ואכן כך עשיתי. אך עדיין יש ממש כאבים בזמן קיום היחסים. יש סיבה לדאגה? חשוב לציין כי לפני הפטריה לא היו כאבים בזמן יחסי המין.

שלום איני יכול לדעת בלי בדיקה אולי יש דלקת אחרת אולי מדובר בוסטיבוליטיס יש לחזור לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים