החלפת גלולות יסמין בארה"ב

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/11/2018 | 20:35 | מאת: ליבי

שלום. אני נוטלת כמעט שנה גלולות יסמין, ובאופן כללי נוטלת כבר 8 שנים גלולות. מתגוררת כרגע בארה"ב ומעוניינת להחליף את סוג הגלולות שלי לפירמה יותר מוכרת וזולה כאן. על איזה קריטריונים אני צריכה להסתכל כדי שאוכל לקנות גלולות דומות ליסמין שהשתמשתי עד כה? יסמין מכיל estrogen and a progestin ראיתי את אלה לדוגמא: ETHINYL ESTRADIOL; NORGESTIMATE is an oral contraceptive. The products combine two types of female hormones, an estrogen and a progestin. תודה

שלום כל הגלולות מכילות אסטרוגן ופרוגסטרון השאלה היא במנון ובסוג הפרוגסטרון שמשתנה בעיקרון מבחינה רפואית זה לא משנה איזה גלולה את לוקחת

מנהל פורום רפואת נשים