גרידה או היטרוסקופיה?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/11/2018 | 11:41 | מאת: מעיין

היי דוקטור עברתי לצערי הפלה בשבוע 9 לאחר שהעובר היה תואם לשבוע 6 והפסיק להתפתח טופלתי בשתי מנות ציטוטק לפני חודש וחצי ועדיין יש דימום שלא פוסק חלש אומנם אבל ישנו לאחר ביקור במיון נקבע לי תור לגרידה כיוון ונשארה שארית מדממת השאלה שלי היא כזאת האם אתה ממליץ על גרידה או היסטרוסקופיה למיטב התעניינותי באינטרנט אני רואה כי זה פחות מסוכן מדובר בהריון ראשון שכחתי לציין והאם השארית תצא לבד מתישהו ללא התערבות כירוגית?

שלום ברוב המקרים עדיפה הסטרוסקופיה לא כדאי להמתין לראות אם השארית תשאר לבד

מנהל פורום רפואת נשים