היי,בת 20 בתולה (זו אני מההודעה הקודמת שלא היה לי מחזור במשך 8 חודשים)

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/10/2018 | 18:59 | מאת: שי

חזרתי אל הרופא נשים עם כל תוצאות הבדיקות שהתבקשתי לבצע (ב"ד שגרתיות +פ"ה+ב"ה שהייתה שלילית מן הסתם הכל תקין בקיצור) והאולטרסאונד שאמר שהרירת עבה (9)וזה לא תקין .יש לציין שהאולט' נעשה בשעה 4 בצהריים כשב7 בבוקר באותו יום קיבלתי ווסת שגם הוא התקבל אחד עשר יום לאחר נטילת דופסטון הוא אמר שגם זה כשלעצמו אינו תקין והקפדתי לקחת בזמן ב8 בערב כל יום !המשך למעלה...

23/10/2018 | 19:37 | מאת: שי

זה לא נותן לי לכתוב המשך😣

סורי

מנהל פורום רפואת נשים