מריחת שמן על הבטן בהיריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/10/2018 | 11:34 | מאת: מילי

מעוניינת להשתמש בשמן למניעת סימני מתיחה, איך אוכל לדעת האם השמנים המרכיבים אותו מותרים לשימוש בהיריון? PRUNUS AMYGDA- LUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL - CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - PARFUM/FRAGRANCE - OLEYL ALCOHOL - CAMELINA SATIVA SEED OIL - ROSA CANINA FRUIT OIL - HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL - CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL - DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) SEED OIL - HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL - DIOLEYL TOCOPHERYL METHYLSILANOL - TOCOPHEROL - LIMONENE - COUMARIN - LINALOOL - CITRAL. תודה רבה!

שלום לרוב אין בעיה עם מריחה על העור אם את רוצה להיות בטוחה את יכולה לשאול במרכז הרעלים 02-6243669

מנהל פורום רפואת נשים