לקיחת שתי גלולות בזמן אנטיביוטיקה.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/10/2018 | 00:33 | מאת: נטע ב

אני לוקחת אנטיביוטיקה כבר תקופה ארוכה של כמה שבועות בגלל דלקת שקדים שלא עוברת היתי באשפוז והכל. בגלל זה הרופא נשים שלי אמר לי לקחת כל יום עד סוף החבילה 2 גלולות במקום גלולה אחת כי אחרת אני לא מוגנת בגלל האנטיביוטיקה (משלימה מחפיסה אחרת את הגלולות האקסטרה). אני לוקחת 2 גלולות ביחד ביום במקום אחת כבר שבוע ויש לי עוד שבועיים לעשות ככה.. אבל זה מרגיש לי אולי קצת מוגזם רציתי חוות דעת נוספת בעניין.

שלום אני לא ממליץ על השיטה הזו אני מעדיף להמליץ על שמוש בקונדום בתקופה הזו יחד עם הגלולות

מנהל פורום רפואת נשים