יש לי דימום חשוד מהנתרתיק ואני לא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/10/2018 | 03:11 | מאת: מזל

לפני מספר ימים החל לגרד לי בנרתיק. בהתחלה זה היה גירודים קטנים ולאחר ימים לא ארוכים החל לגרד מאוד. הכנסתי לנרתיק כדור נגד פטריה ( ללא התיעצות, אך זה אותו כדור כמו שהרופא המליץ בפעם האחרונה בה חשבתי כך) ולאחר כמה שעות בודדות התחלתי להרגיש סוג של "גלים" בנרתיק כאיחו הגוף דוחה את הכדור . שבדקתי ראיתי חצי ממה שנשאר מכדור מונח על התחתון. כמה דקות אח"כ כשהלכתי לשירותים ראיתי הפרשות מוזרות יותר כמו גרגרי הפרשות והם היו עם דם. לא יודעת מה לעשות? (ואין תורים מעכשיו לעכשיו במרפאה הקרובה) אשמח לתשובה זריזה. תודה. ############################################################################################################ ############################################################################################################ ############################################################################################################

שלום אני לא יכול לדעת מה סוג הדלקת בלי בדיקה בכל מקרה הנר נספג בחלקו וזה תקין וגם ההפרשות שתארת הן תקינות יש לבדוק על מנת לאבחן אם באמת מדובר בפטריה

מנהל פורום רפואת נשים