קנדידה שלא חולפת כמה שנים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/10/2018 | 20:19 | מאת: יעל

שלום, רציתי בבקשה לברר: הטיפול בכדורים נוגדי פטרת בקנדידה שחוזרת כבר 8 שנים כל הזמן וכל שאר הטיפולים לא עזרו, הבנתי שהוא נמשך חצי שנה. האם לוקחים את הכדור כל יום? בנוסף, רציתי בבקשה לברר: האם יש סיכוי לא קטן שמשטח וגינלי יצא תקין גם כשיש קנדידה? יש לי חברה שכל פעם שהיא עושה יוצא לה תקין, למרות שכל התסמינים מראים על קנדידה ונשללו כל שאר הדברים. תודה רבה

שלום יתכן והמשטח תקין ולכן כדאי לעשות אבחנה של קנדידה רק בבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים