כדורים לדחיית מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/10/2018 | 10:33 | מאת: אצנית

שלום רב, אני אמורה להשתתף בריצת חצי מרתון ביום ראשון ה- 21.10.18. ואמורה לקבל מחזור ביום .18.10.18 יש לי כדורי פרימלוט והבנתי שניתן לקחת אותם 5 ימים לפני המחזור. אשמח לדעת באיזה מינון- האם כדור אחד ביום או שניים והאם יכול להיות שיהיו לי תופעות לוואי שישפיעו על המירוץ. תודה רבה.

שלום 2 כדורים ביום לא סביר שיהיו תופעות מגבילות

24/10/2018 | 12:03 | מאת: דידו

שלום אני נוטלת גלולות מליאן. אני נוסעת ב8/11 לחו"ל ורציתי לדעת האם אתה ממליץ על כדורים לדחיית המחזור או האם כדאי להמשיך ליטול גלולות במשך כל יום ולהמשיך לחפיסה נוספת? אודה על תשובה מהירה

מנהל פורום רפואת נשים