גושים בנרתיק לאחר לקיחת אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/10/2018 | 20:05 | מאת: נועה1123

שלום דר. אני כרגע מטיילת בחול, וחטפתי דלקת אוזניים קשה, כבר 3 שבועות עם 4 אנטיביוטיקות שונות כאשר רק האחרונה שאני לוקחת עוזרת לי ( אוגמנטין). עם לקיחת האנטיביוטיקה השלישית התחיל לי יובש וגרד בנרתיק, לאחר כמה ימים גדלו לי גושים כואבים בחלק הפנימי של השפתיים החיצוניות של הנרתיק. אני משתמשת בנרות וגם במשחת אגיסטן , הגירודים מפחיתים לאט לאט אבל הגושים עוד שם (4 במספר), הם כואבים ולא נעימים. אשמח לדעת אם יש סיבה לדאגה או שזה מקרה שכיח כשלוקחים אנטיביוטיקה ? ( שאותה אני אמורה לסיים עוד 6 ימים) תודה רבה!

שלום האגיסטן יעזור לפטריה שקשורה לאנטיביוטיקה אני לא יודע מה הגושים אבל אני לא חושב שזה קשור אם זה לא חולף כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים