שאלה בקשר לנטילת גלולות zoely

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/10/2018 | 21:06 | מאת: אנונימי

הלכתי לרופא נשים וקיבלתי גלולות להסדרת המחזור . נשאלתי על ידי הרופא בפגישה לקבלת הגלולות וגם בפגישה השניה שהיא לאחר שלוש חודשים של נטילת הגלולות אם אני מקיימת יחסי מין ומכיוון שאמי הייתה נוכחת ופחדתי לספר אמרתי שלא (ואני מקיימת). האם זה משנה את השפעתן של הגלולות? והגלולות האלה תקפות גם נגד הריון? תודה

שלום זה לא משנה והן גלולות למניעת הריון חשוב לחזור לרופא לבדיקה כי אני משער שהוא לא בדק אותך כי מסרת שאת בתולה

10/10/2018 | 11:06 | מאת: אנונימי

הוא בדק לי את הרחם במין מכשיר עם אולטרא סאונד, זאת הבדיקה?

מנהל פורום רפואת נשים