התחלת גלולות יום מאוחר מדי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/10/2018 | 07:35 | מאת: יוכבד

אני נוטלת גלולות ברציפות מזה 5 שנים ללא כל בעיות או תופעות לוואי. בשבוע שעבר החבילה האחרונה שלי נגמרה ביום שני, אך השבוע בטעות התחלתי לקחת את החבילה החדשה רק ביום שלישי (כלומר איחרתי ביום עם הגלולה הראשונה) יום למחרת, כלומר יום אחרי הגלולה הראשונה קיימתי יחסי מין. האם יש סכנה להריון? האם אתה ממליץ לקחת פוסטינור? כמובן שבהמשך החודש אקיים רק יחסים מוגנים...

שלום אם לקחת גלולה אחרונה של חפיסה קודמת ביום שני הרי שאת אמורה להתחיל את החפיסה הבאה ביום שלישי אם אחרת ביום הרי שיש סכון להריון וכדאי לקחת פוסטינור

מנהל פורום רפואת נשים