האם קיימת סכנה להריון?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/10/2018 | 07:08 | מאת: רוני

שלום, אני בת 23, לוקחת גלולות פמינט מזה 6 שנים ללא כל בעיות. בשבוע שעבר סיימתי לקחת חבילה, ולאחר יומיים קיבלתי את הוסת כרגיל. במהלך השבוע לא הייתי בטוחה אם הייתי צריכה להתחיל את החבילה החדשה ביום חמישי או ביום שישי כי לא זכרתי באיזה יום היא נגמרה. בסוף החלטתי להתחיל את החבילה החדשה ביום שישי. לקחתי גלולה ראשונה בשישי, גלולה שניה בשבת, ובשבת בערב קיימתי יחסי מין. אני מפחדת שזיכרוני הטעה אותי והייתי צריכה להתחיל ביום חמישי. אם כך הדבר, האם יש סיכוי שנכנסתי להריון? מה אתה ממליץ לי לעשות עכשיו?

שלום אם התחלת את החפיסה מאוחר הרי שיש סיכון להריון אין מה לעשות אפשר לקחת פוסטינור

מנהל פורום רפואת נשים