גלולות מינס ואי קבלת מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/10/2018 | 16:31 | מאת: יעל

היי, שלושה ימים לפני תחילת הכדורים הלבנים שכחתי גלולה, ולקחתי אותה אחרי 14 שעות בערך ממתי שהייתי אמורה. באותו שבוע (מהפספוס של הגלולה ועד היום) לא קיימתי יחסים בכלל. היום הגיע היום האחרון של הכדורים הלבנים ועוד לא קיבלתי מחזור. בדר"כ אני מקבלת מחזור בכדור הלבן השלישי, והיום אני אמורה כבר להתחיל חפיסה חדשה, וממש חוששת... האם יכול להיות שאני בהריון או שלהתחיל חפיסה חדשה ? תודה על המענה

שלום לא סביר שזה הריון אבל כדאי לבצע בדיקת הריון ולהתחיל חפיסה חדשה

מנהל פורום רפואת נשים