חיסון הפפילומה- שאלות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/09/2018 | 20:08 | מאת: ילדה בבעיות

באיזה טווח זמן אפשר לעשות את החלק השני של החיסון פפילומה? אני בת 14 ועשו לכל הכיתה בכיתה ז' את החיסון הראשון ובכיתה ח' עשו את השני אבל לא הייתי באותו היום ועכשיו אני בכיתה ט' ועבר מלא זמן מהחיסון הראשון ואני מפחדת לעשות עכשיו את השני בגלל הטווח הארוך בין החיסונים ואני עכשיו צריכה לעשות במיוחד במרפאה. יש השלכות/ בעיות לטווח הזמנים הארוך בין החיסונים?

שלום אין השלכה אלא שהחיסון פחות יעיל כדאי לחזור על החיסון

22/09/2018 | 16:28 | מאת: ילדה בבעיות

אז לעשות מהתחלה את שני החלקים של החיסונים?אם אני יעשה עכשיו רק את החלק השני אז החיסון יהיה לא יעיל?

מנהל פורום רפואת נשים